Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προϊόντα / Αιθέρια Έλαια

Αιθέρια Έλαια

Τα αιθέρια έλαια είναι εκχυλίσματα από τα φύλλα, τα άνθη, τους καρπούς, το ξύλο, τη φλούδα και τις ρίζες φυτών και δέντρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση ευρείας γκάμας περιπτώσεων, όπως για παράδειγμα πρώτες βοήθειες, δερματικά και μυοσκελετικά προβλήματα. Το κάθε αιθέριο έλαιο, περιέχει τα ενεργά συστατικά του αντίστοιχου φυτού, σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με πολύ μεγάλη προσοχή και να αραιώνονται σε λάδι ή νερό, πριν από τη χρήση. Σε παιδιά κάτω των δεκαοκτώ μηνών δεν επιτρέπεται η χρήση αιθέριων ελαίων, ενώ η κατάποση, πρέπει πάντα να ακολουθείται από την επαγγελματική εντολή. Τα Αιθέρια Έλαια πρέπει να αποφεύγονται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, Επίσης η χρήση τους δεν ενδείκνυται σε ανθρώπους με αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα, επιληψία και ψυχική διαταραχή!!
ΧΡΗΣΗ/ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
"Μπάνιο"
Δοσολογία: κατά μέγιστο 8 σταγόνες.
Μέθοδος: γεμίστε την μπανιέρα με νερό και προσθέστε τα αιθέρια έλαια. Παραμείνετε στο νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά κάνοντας βαθιές εισπνοές.
"Μασάζ"
Δοσολογία: κατά μέγιστο 1 σταγόνα ανά 1 ml λάδι βάσης.
Μέθοδος: Αν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα αιθέρια έλαια αναμίξτε τα πρώτα μεταξύ τους σε ένα μπουκάλι και μετά προσθέστε το λάδι βάσης. Αναμείξτε το μίγμα καλά αναποδογυρίζοντας το μπουκάλι και τρίβοντας το ανάμεσα στα χέρια σας ώστε να ζεσταθεί το μίγμα. Για ολιστικό μασάζ γυναικείου σώματος συνήθως επαρκούν 20 ml λαδιού βάσης.
"Εισπνοές"
Δοσολογία: κατά μέγιστο 2-3 σταγόνες.
Μέθοδος: Ρίξτε ζεστό νερό σε ένα μπωλ και προσθέστε αιθέρια έλαια. Τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από το μπωλ σε απόσταση περίπου 30 εκατοστών και καλύψτε το με μια πετσέτα ώστε να μην διαφεύγουν οι ατμοί. Κρατήστε κλειστά τα μάτια σας και κάνετε εισπνοές από την μύτη για περίπου 1 λεπτό.

ΚΑΝΕΛΑ

Αρχική τιμή: 3.8 €
Με έκπτωση: 3.42 €
Λεπτομέρειες προϊόντος

ΚΥΜΙΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Αρχική τιμή: 5.5 €
Με έκπτωση: 4.95 €
Λεπτομέρειες προϊόντος

ΛΕΜΟΝΙ

Αρχική τιμή: 3 €
Με έκπτωση: 2.55 €
Λεπτομέρειες προϊόντος

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο +30 28211 11368
  • Email info@marlencosmetics.gr
  •  Διεύθυνση Κόρακα 11, Χανιά 73135

Σύνδεση Νέος λογαριασμός